tuin 2.jpg
Kom tot rust in Oostduinkerke, waar paardevissers thuis zijn.
 

Villa Estelle is een ideaal vakantiehuis voor 6 volwassenen en 2 kinderen. Het is gesitueerd in de villawijk "Mariapark". De villa is voorzien van alle moderne comfort. Van hieruit kan je een mooie wandeling maken naar het Hannecartbos of door de duinen naar zee. Op 200m is er een prachtig duinengebied, waar onder meer een MTB-parcours passeert, en je nog mooie pure natuur terug kan vinden. De kinderen kunnen zich uitleven op het speelplein, 200m van het huis. 

labek.jpg

Het huisje is top: leuk ingericht, veel licht, ruime tuin, alle handige spullen voorradig (keukenhanddoeken, vaatwasblokjes, haardroger,...). Ideaal voor 2 gezinnen met kindjes. Rustige ligging, binnen enkele minuten sta je met de wagen aan zee. De eigenares Lien is heel vriendelijk en doet er alles aan om je een super verblijf te geven.

Katja - april 2019

Rustige locatie, in een mooie villawijk. Tal van bakkers en restaurants vlakbij (take-away). Goed voorziene keuken. Ruimtes waren voldoende groot om er te verblijven met 6 volwassenen en 2 kindjes. Alles was er voor handen; kruiden, toiletpapier, vuilniszakken, kinderspeelgoed, etc. We voelden ons er direct thuis en komen zeker nog eens terug!

Nitaya - nov 2020

 · De goede kleine ,maar toch belangrijke, voorziening zoals: - toiletpapier,keukenpapier,keukenhanddoeken,vaatdoek,kruiden,filterzakjes... - speelgoed voor de kinderen De goede en heel vriendelijke ontvangst met cava,chocolade en snoepjes.

Chris - juni 2019

Edgard_Farasyn021.jpg

Leuke ontvangst. Lieve host. Cava en chocolaatjes. Rustig. Wij gaan zeker nog terug. Wc papier voldoende aanwezig. Keukenrol. Afwassponsje en vaatdoek. Keukenhanddoeken. Vaatwastabletten. Kruiden. Alles staat ter beschikking. Wij hadden het er erg naar onze zin.

december 2020